Våra akuta fall nedan. - Hjälp!!

Vid intresse, fyll i namn och kontakt nedan så blir allt lättare för oss.

Glöm inte att ange vilken/vilka katter detta gäller. Tack på förhand.


(ps. Vi lägger främst ut på Facebook om de katter som söker hem, så kontakta oss där eller via Mail om du är nyfiken på vilka fler katter som söker hem.)

Laban

Vill du ha mysproppen Laban hos dig?

(Göteborg)


Laban är en supersnäll, social och lekfull kattkille på ca 6 år. Han älskar att mysa, är okomplicerad och skulle trivas varsom han får klapp och kel. Han tar alla chanser till mys och kommer gärna upp och lägger sig på bröstkorgen. Han är även ett jättefint sällskap när man är i köket och lagar mat.


Laban söker ett hem med möjlighet till utevistelse och han behöver bo som ensamkatt.


Han är kastrerad, vaccinerad och id märkt.


Vill du ha snälla Laban som din nya familjemedlem?

Kontakta oss via meddelande eller på Mail info@frusnatassar.se

Belle och Hanna

Belle och Hanna vill bo i ett lugnt hem(Ängelholm)


Ibland är människan elak, Belle bär på den historian och behöver därför ett hem utan barn.


Hanna är som en skugga på oss människor, vill vara med där det händer något.


Belle och Hanna är väldigt tajta och därför önskar vi att de får flytta tillsammans. Båda är kastrerade, idmärkta och har försäkring. Föreningen kommer bekosta deras vaccination men tyvärr är omständigheterna så att de behöver flytta innan den ges. Belle är ca 5 år och Hanna är 1,5 år.


Skicka meddelande till oss om du blev nyfiken på Belle och Hanna.

Mango

Mango behöver ett lugnt hem med en snäll kompis

(Hedemora)


Mango är en försiktig kattflicka på 3 år som är oerhört kelig med sitt stödhem och älskar att bli borstad samt att sitta på den innätade balkongen och spana på fåglar.  Är det för mycket liv och rörelse blir hon lätt stressad. 


Mango förlorade för ett tag sedan sin kattkompis som var hennes trygga punkt och den som hjälpte henne utvecklas. Hon har ett stort behov av en ny komps men då hon är låg i rang är det viktigt att det är en snäll katt. 


Hon söker ett hem som innekatt med tillgång till innätad balkong eller liknande. Hon behöver bo i ett stillsamt hem som består enbart av vuxna personer. 


Hon är kastrerad, id märkt och vaccinerad. Försäkring finns och går att överta.


Har du lugnet och tålamodet att ge Mango den kärlek hon behöver? Kontakta då oss via meddelande och berätta om dig själv.

Trollet

Trollet

- en genomsnäll och försiktig pojke som längtar efter kärlek

(Ängelholm)


Trollet är en av katterna som fångades in strax innan jul - Trollet fick uppleva en jul inomhus i värme.

Strax efter han fångades in togs han till veterinär för en omfattande hälsokontroll. Blodprover såg alla bra ut och fiv/felv skickades iväg för analys. Efter 4 långa veckor kom provsvaret, negativ i felv men positiv i fiv. En katt som en gång blivit smittad av fiv blir aldrig av med viruset och har en ökad risk för infektioner. Trollet behöver bo som innekatt utan andra katter för att inte riskera smitta fler katter. Han kan bo tillsammans med andra katter som också har diagnosen fiv.


Hemmet som välkomnar Trollet behandlar honom som om han vore deras egna men föreningen kommer att bekosta den vård som han eventuellt behöver i framtiden.


Trollet som inte hade överlevt länge utomhus har haft tur att lämna kyla och hemlöshet bakom sig.


Han är kastrerad och id-märkt. Vi tror att han är minst 5 år gammal. Trollet passar bäst hos någon som är hemma mycket och där det inte finns barn i hushållet.


Var finns du som vill uppleva villkorslös kärlek från Trollet?

Skicka meddelande till oss med en presentation.

Pelle

Situationen för Pelle är akut!

(Göteborg)


När ska Pelles otur ta slut?

Fina Pelle är bara ca 7 år gammal men har redan haft mer otur med att hitta en familj än de flesta andra. På bara 3 månader har han redan bytt hem fyra gånger. Anledningarna är olika men beror delvis på att han inte fungerar med andra katter samt att hemmen han flyttat till har haft allergi.


Allt Pelle önskar är att få komma till ett hem där han kan stanna livet ut.


Pelle är en social, nyfiken, energisk och busig kattkille. Han pratar mycket och vill gärna ha koll på vad som händer i hemmet. Ibland hoppar han upp i sängen för att bli klappad och han spinner då högt.


Han är en katt med integritet och säger ifrån när han inte vill bli klappad. Han behöver därför ett kattvant hem utan yngre barn. Han är nyfiken på ytterdörren och för att få utlopp för sin energi skulle han älska möjlighet till utevistelse.


Situationen för Pelle är, pga allergi i stödhemmet, oerhört akut och han behöver brådskande återigen hitta ett nytt hem.


Finns du som vill bli Pelles för-alltid hem?


Kontakta oss omgående!

Han är kastrerad och id märkt.


Frusna Tassar kommer att bekosta hans grundvaccination.

Vid intresse, fyll i dina uppgifter nedan: